Viking for en dag

Ingelin er glad i TV-serien Vikings og hadde en drøm om å være karakteren Lagertha for en dag. Draumedag-konseptet går ut på akkurat det: hva er din drøm? Du kan bli hva du vil for en dag, bare fantasien setter grenser. Vi ordner klær, utstyr, location og legger en plan ut fra dine ønsker. Målet er å ha en helt fantastisk draumedag, og du får med deg minner i form av foto og/eller video. Det meste er mulig!

Med inspirasjon fra et referansebilde, satte vi hjulene i gang og fikk tak i Vikingutstyr (tusen takk til Vibeke Koehler for lånet!). Det eneste vi manglet var en ringbrynje, og det er jo en viktig rekvisita for en ekte viking. Så ved hjelp av en strikket bomullsgenser fra Fretex, litt akrylfarge og en touch med aluminiumsmaling på toppen, fikk vi laget en!

Det eneste Ingelin behøvde å gjøre, var å stille i Draum Studio Bergen en solfylt tirsdag i august. Der ble hun behørlig sminket og flettet av dyktige Rebekka Sivertsen, og kledd med sverd og brynje, før turen gikk til Langeskogen. Akkopagnert av stemningsfull vikingmusikk, løp Ingelin rundt i skogen mens fotograf Jørn Lavoll fanget magien på kamera. Resultatet ble en rekke flotte bilder, selv om det bare var en bonus i tillegg til den fantastiske opplevelsen av å få være viking for en dag… :)